Heerlijk samen genieten...

Menu € 38,50

(VOOR)

PLATEAU VAN DE CHEF
Samenstelling van allerlei kleine, warme en koude voorgerechtjes.


"MAIN COURSE"

RUMPSTEAK
Gebakken rumpsteak (vergelijkbaar met kogelbiefstuk) | polenta van groene kruiden | gegaarde broccolini's | akkerpaddenstoelen | jus van rode port

DORADE
Op de huid gebakken dorade filet met truffel risotto | gegrilde lente - ui | gebakken paddenstoelen en kruidenolie.

TOURNEDOS
Gebakken tournedos | knolselderij creme | gegaarde bospeen | gegrilde courgette rolletjes | jus van rode port en verse peper | kastanje champignons

BAVETTE
Gegrilde bavette | pastinaakcreme | zoetzure lente ui | gebrande bospeen | anijspaddenstoelen | jus van rode port en verse peper.

 

 DONT FORGET THE LAST CHAPTER....THE DESSERT

 GRAND DESSERT
Samenstelling van allerlei kleine desserts