Menu E

Menu E

(VOOR)

PLATEAU VAN DE CHEF
Samenstelling van allerlei kleine, warme en koude voorgerechtjes.


"MAIN COURSE"

RUMPSTEAK
Gebakken rumpsteak (vergelijkbaar met kogelbiefstuk) | polenta van groene kruiden | gegaarde broccolini's | akkerpaddenstoelen | jus van rode port

KABELJAUW
Gebakken zeewolf filet | gnocchi van spinazie | gegrilde venkel | venkelchips | pastinaakcreme | gebrande portobello | beurre noisette

TOURNEDOS
Gebakken tournedos | knolselderij creme | gegaarde bospeen | gegrilde courgette rolletjes | jus van rode port en verse peper | kastanje champignons

IBERICO LENDE & BUIKSPEK
Gegrilde iberico lende | zachtgegaarde buikspek | zoete aardappelcreme | paksoy | zoetzure lente ui | akkerpaddenstoelen | jus

 

 DONT FORGET THE LAST CHAPTER....THE DESSERT

 GRAND DESSERT
Samenstelling van allerlei kleine desserts