Ons restaurant

Kijkje in de keuken Ons restaurant

Al 25 jaar is het onze passie om mooie en lekkere gerechten te maken en u een heerlijke avond te bezorgen. Het Herdertje is een sfeervol restaurant in Voorthuizen met als uitgangspunten: gastvrijheid, creativiteit en veel variatie. Wij doen er alles aan zodat u zichzelf thuis voelt. Bijvoorbeeld door de gezellige, intieme ambiance en de gastvrije en zeer vriendelijke bediening.

Maak kennis met

Maak kennis met de Chef

Elke dag weer opnieuw staat onze chef-kok weer voor u klaar. Met veel passie en liefde bekijkt hij hoe hij de beste gerechten voor u klaarmaakt. Per seizoen kijkt hij hoe hij u het beste kan bedienen met overheerlijke gerechten. 

Maak kennis met De sfeer

De gezellige, intieme ambiance en de gastvrije en zeer vriendelijke bediening. Dat typeert ons als het Herdertje in Voorthuizen. Gewoon heerlijk een avondje genieten van overheerlijke gerechten. Onze uitgangspunten daarbij zijn: gastvrijheid, creativiteit en veel variatie. Kom het ervaren! 

Maak kennis met

Geniet van onze Arrangementen

Wij verzorgen graag uw receptie, diner, jubilea, borrel en bruiloft. Met een groep tot vijftien personen kunt u gewoon à la carte bestellen. Vanaf vijftien personen stellen wij samen met u het menu samen(met uitzondering van doordeweekse dagen). Onze buffetten kunnen ook geheel naar u voorkeur aangepast worden. Ook heeft u de mogelijkheid om (een gedeelte van) het restaurant af te huren. Maak eens vrijblijvend een afspraak om hierover door te spreken.

Geniet van onze