Ons restaurant

Kijkje in de keuken Ons restaurant

Nu alweer 30 jaar geleden dat Jan en Nelleke Donkervoort, na een lange verbouwing, restaurant 't Herdertje opende. Het voormalige cafe het Molentje moest plaatsmaken voor een nieuw en origineel eetcafe. Na velen jaren bleek ook zoon Mischa Donkervoort het horeca vak in te willen. Na enkele stagesbedrijven, waaronder 1 ster restaurant de saffraan, besloot hij bij zijn ouders te gaan werken en het bedrijf voort te zetten. Dit natuurlijk met een nieuwe frisse blik op de zaken....letterlijk en figuurlijk. De zaak moest met zijn tijd mee en na weer een verbouwing is het tot het huidige Herdertje gevormd. 

Maak kennis met

Maak kennis met de Chef

Elke dag weer opnieuw het beste uit jezelf en je collega's halen! Geen enkele dag is 'perfect', de gerechten kunnen altijd mooier, beter, lekkerder en origineler. Dit zijn mijn uitgangspunten in onze keuken. Na lang op sterren niveau gewerkt te hebben, veel gezien, geleerd en gedaan te hebben. Besloot ik dat ik het anders wilde gaan doen.... wel mooi en leuk koken maar niet met de producten die je gewend bent bij een sterrenzaak. Gewone producten, mooi gepresenteerd en smaakvol. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen en heerlijk kunnen genieten. 

- Mischa Donkervoort, chefkok - 

Maak kennis met De sfeer

De gezellige, intieme ambiance en de gastvrije en zeer vriendelijke bediening. Dat typeert ons als het Herdertje in Voorthuizen. Gewoon heerlijk een avondje genieten van overheerlijke gerechten. Onze uitgangspunten daarbij zijn: gastvrijheid, creativiteit en veel variatie. Kom het ervaren! 

 

 

 

 

Bekijk hieronder in onze gallerij de foto's van ons restaurant.

Maak kennis met