Menu € 33,50
(VOOR)
CARPACCIO
Huisgemarineerde pepercarpaccio | grana padano | gebrande pitten | huisgedroogde 'sud n sol' tomaatjes | gepofte kappertjes | basilicum-honingdressing naar 'geheim'familierecept.
TOM KHA KAI SOEP
Rommige Thaise kippensoep | tauge | pinda | kokos | kruidenolie | dungesneden lente ui | kroepoek.
VIS NOCH VLEES
Bietentartaar met geitenkaascreme, pistache crunch, kropsla, cress en bietenvinaigrette | bitterbal van witbier en witlof | bruscetta met huisgedroogde pesto tomaatjes, bieslookmayonaise en oude kaas schuim
"MAIN COURSE"
RIBEYE
Gegrilde ribeye | knolselderij creme | bospeen | pepersaus.
DORADE
Op de huidgebakken gebakken doradefilet met truffelrisotto | gegrilde lente-ui | gebakken paddenstoelen en groene kruidenolie.
RUMPSTEAK
Gebakken rumpsteak | knolselderij creme | polenta van groene asperges | anijs paddenstoelen | bimi ( mini broccoli) en jus van gepofte knoflook.
DONT FORGET THE LAST CHAPTER.....THE DESSERT
DAME BLANCHE
Boerenroomijs | chocoladesaus | opgeslagen room | kruimeldeeg.
WITTE CHOCOLADE TAART
Witte chocolade taart | gel van aardbei | krokantje van witte chocolade | cremeux van aardbei | sorbetijs van aardbei.
PASSIE MASCARPONE TAART
frisse, romige passievruchten mascarpone taart | cremeux van mango | witte chocolade – yoghurt creme | tuilles van kokos | yoghurt ijs.