Menu C

Menu C

(VOOR)

CARPACCIO
Huisgemarineerde pepercarpaccio | grana padano | gebrande pitten | huisgedroogde 'sud n sol' tomaatjes | gepofte kappertjes | basilicum-honingdressing naar 'geheim'familierecept.

TOM KHA KAI SOEP
Rommige Thaise kippensoep | tauge | pinda | kokos | kruidenolie | dungesneden lente ui | kroepoek.

VIS NOCH VLEES
Bietentartaar met geitenkaascreme, pistache crunch, kropsla, cress en bietenvinaigrette | bitterbal van witbier en witlof | bruscetta met huisgedroogde pesto tomaatjes, bieslookmayonaise en oude kaas schuim


"MAIN COURSE"

RIBEYE
Gegrilde ribeye | knolselderij creme | bospeen | pepersaus.      

KABELJAUW
Gebakken kabeljauwfilet | kruidenrisotto | groene asperges | pesto tomaatjes.

RUMPSTEAK
Gebakken rumpsteak | knolselderij creme | polenta van groene asperges | anijs paddenstoelen | bimi ( mini broccoli) en jus van gepofte knoflook.

 

DONT FORGET THE LAST CHAPTER.....THE DESSERT

DAME BLANCHE
Boerenroomijs | chocoladesaus | opgeslagen room | kruimeldeeg.

WITTE CHOCOLADE TAART
Witte chocolade taart | gel van aardbei | krokantje van witte chocolade | cremeux van aardbei | sorbetijs van aardbei.

PASSIE MASCARPONE TAART

frisse, romige passievruchten mascarpone taart | cremeux van mango | witte chocolade – yoghurt creme | tuilles van kokos | yoghurt ijs.