Menu B

Menu B

(VOOR)

CARPACCIO
Huisgemarineerde pepercarpaccio | grana padano kaas | gebrande pitten | gepofte kappertjes | huisgedroogd pesto tomaatjes | rode ui | kropsla | rucola | dressing van honing en basilicum.

LENTE UI CREME SOEP
Romige lente - ui creme soep | kruidencroutons | pancetta | dungesneden lente ui | kruidenolie | kaasschuim.

ZALM & FOREL
Crostini met gerookte zalm met pesto en tomaatjes | huisgemaakte zalm - forel kroketje | forelsalade met bruscetta, gepoft kappertje en bieslookmayonaise.

"MAIN COURSE"

IBERICO LENDE
Zacht gegaarde buikspek | gelakt met gebakken uitjes | Rose gebraden iberico lende | zoete aardappelcreme | paksoy | zoetzure lente ui | akkerpaddenstoelen.

KABELJAUW
Gebakken kabeljauw | groene kruidenrisotto | pesto tomaatjes

BAVETTE
Gegrilde bavette steak met pastinaak créme | gebrande bospeen | lente uitjes | gepofte tomaatjes en jus van rode port.

 DONT FORGET THE LAST CHAPTER.....THE DESSERT

 

CREME BRULEE VAN BAILEYS CREAM
Crème brulee van baileys | opgeslagen room | karamelijs | gebrande rietsuiker.

PASSIE - MACARPONE TAART
Passie – mascarpone taart met crumeux van mango
| witte chocolade | yoghurt créme | tuille van kokos en yoghurtijs.

SORBET IJS
Verschillende soorten sorbetijs | kletskop | kruimeldeeg | opgeklopte room.