Menu € 31,50
(VOOR)
CARPACCIO
Huisgemarineerde pepercarpaccio | grana padano kaas | gebrande pitten | gepofte kappertjes | huisgedroogd pesto tomaatjes | rode ui | kropsla | rucola | dressing van honing en basilicum.
BOSPADDENSTOELENSOEP
Bospaddenstoelen - creme soep met tapenade van paddenstoelen | kaaskrokantje en groene kruidenolie.
ZALM & FOREL
Crostini met gerookte zalm met pesto en tomaatjes | huisgemaakte zalm - forel kroketje | forelsalade met bruscetta, gepoft kappertje en bieslookmayonaise.
"MAIN COURSE"
SPARE RIBS
Zacht gegaarde spare ribs. Wilt u deze hot of sweet? .
DORADE
Op de huid gebakken dorade filet met truffel risotto | gegrilde lente - ui | gebakken paddenstoelen en groene kruiden olie.
BAVETTE
Gegrilde bavette steak met pastinaak créme | gebrande bospeen | lente uitjes | gepofte tomaatjes en jus van rode port.
DONT FORGET THE LAST CHAPTER.....THE DESSERT
CREME BRULEE VAN BAILEYS CREAM
Crème brulee van baileys | opgeslagen room | karamelijs | gebrande rietsuiker.
PASSIE - MACARPONE TAART
Passie – mascarpone taart met crumeux van mango | witte chocolade | yoghurt créme | tuille van kokos en yoghurtijs.
SORBET IJS
Verschillende soorten sorbetijs | kletskop | kruimeldeeg | opgeklopte room.