Heerlijk samen genieten...

Menu €35,50

(VOOR)

CARPACCIO
huisgemarineerde pepercarpaccio | grana padano kaas | gepofte kappertjes | gebrande pitten | rode ui | kropsla | rucola | huisgedroogde pesto tomaatjes | dressing van honing en basilicum

ZALM & FOREL
Crostini met gerookte zalm, pesto tomaatjes, kropsla en bieslookmayonaise | huisgemaakt kroketje van gerookte zalm en forel | forelsalade met bruscetta, gepofte kappertjes, beislookmayonaise en kropsla.

VIS NOCH VLEES
Bitterbal van witlof en witbier | tartaar van rode biet met geitenkaas creme | pistache crunch | cress en een bruscetta met zongedroogde tomaten | bieslookmayonaise | verse pesto en oude kaas schuim.


"MAIN COURSE"

RIBEYE
Gegrilde ribeye | knolselderijcreme | bospeen | courgette rolletjes | argentijnse chimmi churri dip.

DORADE
Gebakken doradefilet | truffelrisotto | gegrilde lente ui | gebakken paddenstoelen | gepoft tomaatjes.

TOURNEDOS
Gebakken ossenhaas | knolselderijcremé | bospeen | gegrilde courgette | jus van rode port en peper | kastanjechampignon.

 DONT FORGET THE LAST CHAPTER....THE DESSERT

PASSIE MASCARPONE TAART
frisse, romige passievruchten mascarpone taart met cremeux van mango, witte chocolade – yoghurt creme, tuilles van kokos en yoghurt ijs.

WITTE CHOCOLADETAART
Witte chocoladetaart met aardbeiencremeux, aardbeiengel, krokantje van witte chocolade en aardbeien sorbetijs.

CREME BRULEE
creme brulee van baileys cream, opgeslagen room, caramelroomijs en gebrand rietsuiker.