Menu D

Menu D

(VOOR)

CARPACCIO
huisgemarineerde pepercarpaccio | grana padano kaas | gepofte kappertjes | gebrande pitten | rode ui | kropsla | rucola | huisgedroogde pesto tomaatjes | dressing van honing en basilicum

ZALM & FOREL
Crostini met gerookte zalm, pesto tomaatjes, kropsla en bieslookmayonaise | huisgemaakt kroketje van gerookte zalm en forel | forelsalade met bruscetta, gepofte kappertjes, beislookmayonaise en kropsla.

EENDENBORST
rose gebraden eendenborst met creme van mais, zoetzure maiskolfjes, gegrilde witlof, mayonaise van vadouvan en een bitterbal van witlof en witbier.


"MAIN COURSE"

IBERICO LENDE
Zacht gegaarde buikspek | rose gebakken iberico lende | zoete aardappelcreme | zoetzure lente uitjes | paksoi | akkerpaddenstoelen | jus van anijs.

KABELJAUW
Gebakken kabeljauw |  kruidenrisotto | groene asperges | pesto tomaatjes.

TOURNEDOS
Gebakken ossenhaas | knolselderijcremé | bospeen | gegrilde courgette | jus van rode port en peper | kastanjechampignon.

 DONT FORGET THE LAST CHAPTER....THE DESSERT

PASSIE MASCARPONE TAART
frisse, romige passievruchten mascarpone taart met cremeux van mango, witte chocolade – yoghurt creme, tuilles van kokos en yoghurt ijs.

CHOCOLADE EN BRAAM
chocolade panna cota met, oreo crunch, chocolade mousse, gel van braam en yoghurt, parfait van bramen.

CREME BRULEE
creme brulee van baileys cream, opgeslagen room, caramelroomijs en gebrand rietsuiker.