High Wine Relax & Drink wine!

Zalige hapjes

Zalige hapjes & heerlijke wijntjes

Vind u wijn drinken ook een heerlijke bezigheid? Natuurlijk is het jammer dat u dan niet meerdere wijnen kunt proeven... maar met een high wine is dit nou juist het idee. Diverse soorten wijn, denk aan wit | rood | dessert, heerlijk gecombineerd met verrassende gerechtjes. Op deze manier kunt u een avond lang heerlijk genieten.

Het ideale uitje voor vrienden, vriendinnen, collega en/of familie. Heerlijk genieten van 4 of 5  gangen verschillende wijnen met begeleidende gerechten.

Tevens kunt u in plaats van de high wine ook een high beer bij ons komen doen.. waarbij bijzondere speciaalbieren gecombineerd met verrassende gerechtjes. Dit is zeker ook een aanrader, bier en spijs is steeds meer in opkomst en de kunst om gerechten te verbinden aan de mout | gerst | hop tonen in bier levert vaak bijzondere smaaksensaties op.

Voor borrels is een high wine ook uitermate geschikt! 

Wilt u liever volle glazen wijn of bier? Dat is mogelijk voor een meerprijs 4 gangen + € 12,- en 5 gangen + € 15,-

Onze high wine/beer is een volledige maaltijd en kunt u dus als diner nuttigen!

Onze high wine | beer kunt u van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 reserveren. Reserveren voor de high wine | beer is wel een vereiste. Vermeld in de notitie van uw reservering dat dit om een high wine/beer gaat. 

Hopelijk mogen we jullie snel begroeten!

 

 

De gerechten en wijnen kunnen door seizoenen afwijken van het bovenstaande. Gaat uw voorkeur meer uit naar rode of witte wijn? Dan maken wij graag een aangepaste high wine met alleen witte of rode wijnen.

Neem contact met ons op