telefoon
fotoboek
over-ons

Restaurant 't Herdertje

Al 25 jaar is het onze passie om mooie en lekkere gerechten te maken en u een heerlijke avond te bezorgen. Het Herdertje is een sfeervol restaurant in Voorthuizen met als uitgangspunten: gastvrijheid, creativiteit en veel variatie. Wij doen er alles aan zodat u zichzelf thuis voelt. Bijvoorbeeld door de gezellige, intieme ambiance en de gastvrije en zeer vriendelijke bediening.

 

Zelfgemaakte producten

U heeft bij Restaurant ’t Herdertje een ruime keus aan heerlijke gerechten. Waar vind je tegenwoordig nog een restaurant met eigengemaakt pepermunt en bonbons? Het is voor ons de uitdaging om het gerecht zo mooi mogelijk te presenteren. Zowel smaak als presentatie staan hoog in ons vaandel.

Voor iedereen

Iedereen is van harte welkom bij Restaurant ’t Herdertje. Voor gezinnen met kinderen is er een leuke kinderhoek. Voor gezelschappen hebben wij aantrekkelijke arrangementen. Bovendien kunt u bij mooi weer heerlijk dineren op ons terras.

 

Bekijk de menukaart
Bekijk eens de reacties in ons gastenboek
Bekijk de arrangementen

 

Restaurant 't Herdertje wordt veel bezocht door mensen uit o.a. Voorthuizen, Barneveld, Kootwijkerbroek, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Amersfoort, Ede etc...