High tea – arrangement

High tea – arrangementen

Rond 1840 kreeg Anna, de 7e hertogin van Bedfort, tegen 16.00 uur honger en kon niet wachten tot aan de avondmaaltijd. Er werd een lichte maaltijd voor haar bereid met verschillende theesoorten erbij. Het idee sloeg zo goed aan dat alle Engelse mannen en vrouwen om 16.00 uur thee begonnen te drinken. Deze traditie bestaat nog steeds. De Engelse thee is niet alleen een drank, maar een lichte maaltijd met allemaal lekkere kleine gerechtjes.

Onze high tea serveren wij op zaterdag en op zondagmiddag vanaf 14.00 tot 16.30(Aangezien wij alles vers en zelf maken is reserveren voor de high tea wel een vereiste). Op afwijkende dagen kunt u voor groepen vanaf 15 pers. ook onze high tea bespreken.

Wij hebben gekozen voor de verse thee soorten van fleur de cafe! Deze heerlijke thee voegt u los een theezeefje toe aan uw water zodat u ook echt kan zien wat er allemaal in uw thee zit! Al onze lekkernijen worden geheel huisgemaakt! Van bonbons tot en met alle taartjes etc. Wij hopen u snel te mogen verwennen met onze high tea!

 

 

 

Lekker thuis genieten van high tea met familie/vrienden/vriendinnen? Dat kan... onze high tea bezorgen wij ook bij thuis! U hoeft alleen nog even zelf thee te zetten en u heeft een geheel verzorgde high tea.