Heerlijk genieten! Kerst 2021

Kerstdagen

Kerstdagen 2021

Weet u al wat u dit jaar met de kerstdagen gaat doen? Dit jaar vieren wij de kerstdagen nog iets uitgebreider dan we al deden! U kunt heerlijk genieten op 24(kerstavond) & 25(1ste kerstdag) december van ons 5 gangen diner incl amuse en welkomstdrankje! Op 2 de kerstdag zijn wij gesloten om zelf de kerstdagen te vieren. 

Reserveren voor de kerstdagen kan uitsluitend via het telefoon nummer: 0342 47 5495

Bekijk ons menu hieronder!

 

Voor 1e kerstdag ( 25 december ) zijn wij volgeboekt. Voor kerstavond ( 24 december ) kunt u nog wel reserveren.

Kerst menu 5 gangen

Amuse

2 verschillende amuses.

Gang 1

Met de handgesneden steak tartaar met gepofte paprika, haricoverts, krokante aardappelcroutons, toast van zuurdesem, mayonaise van bieslook, gepocheerde eidooier en zoetzure komkommer.

of

Tonijncarpaccio met mierikswortel creme, tom yam dressing, wakame salade, zoetzure rettich, gepofte rijst, wasabi kroepoek, gepofte rijst en 64 graden gegaard krokant eitje. 

Gang 2

Gebraden rouleau van parelhoen met een gekonfijt, krokant pootje van kwartel, terrine van pompoen en knolselderij, crème van knolselderij, gebakken shiitake paddenstoel, zoetzure gepocheerde pompoen en ‘aarde van paddenstoel’

of

Bospaddenstoelen creme soep met duxelle en schuim van lente ui.

Gang 3

Gebakken coquille met gebakken bloemkool, bloemkool crème, krokant gebakken prosciutto en beurre noisette.

of

Zacht gegaarde sukade met aardappelcreme, gebrande Amsterdamse uitjes, eigen jus, aardappelschuimsaus en krokante aardappel.

Gang 4

Gebakken hertenfilet met aardpeer crème, rode biet, bietencrumble, gebakken aardpeer, zuurkoolgnocchi, groene asperges en jus van eekhoorntjesbrood.

of

Gebakken doradefilet met risotto van groene kruiden en asperges.

Gang 5

Panna cota van koffie met bramencremeaux, bramenschuim, vanillecreme, gel van braam, vanille ijs en een krokantje van hazelnoot

of

Mousse van passievrucht en witte chocolade met 'bosgrond' van brownie, gel van rood fruit, ijs van griekse yoghurt, gebrande pistache en merengue.

5 gangen € 72,50 p.p. incl welkomst bubbel en amuses

Wij houden rekening met alle allergien/dieten en het menu is ook vegetarisch te krijgen.

Bekijk ook eens onze high tea rondom de kerstdagen!