Dinerbon
Contact
Reserveer
Menukaart
Vacatures
High tea
Groepen
Buffetarrangement Chef de luxe
Buffetarrangement Chef de luxe
€39,95 p.p.
Soep:
Runderbouillon met seizoensgroenten en groene kruiden.
Koud Buffet:
Rundvleessalade.
Zalmsalade.
Div. gerookte vissoorten. Waaronder; Gerookte zalm, forel, paling.
Luxe vleeswaren. Waaronder; Ardennerham, dungesneden rollade.
Schaal en schelpdieren. Waaronder; Diverse mosselen, roze garnalen.
Warm Buffet:
Italiaanse kip in tomatensaus.
Gemengde groenteschotel.
Stukjes gemarineerde spare-ribs.
Gebakken tilapiafilet.
Gebakken zalm met groene asperges en knoflooktomaatjes.
Warme beenham met mosterd-honingsaus.
Frites.
In de schil gebakken aardappels met spekjes en uitjes.
Garnituren:
Stokbrood.
Kruidenboter.
Tapenade.
Koude sauzen.
Nagerecht:
Div. soorten pudding.
Div. soorten gebak.
Vers fruit.
IJstaart.
Menu:
Bekijk onze a la carte kaart